Direktlänk till inlägg 7 maj 2009

Ändrade

Av Helené Gidhammar - 7 maj 2009 12:12



i går blev de ändrade planer för oss. Var ju menat att vi skulle till Ljustorp och Eltons gudmor, men dom hade farit till stugan på morronen. Så de sket sej! I stället blev de lunch och efter de klädde vi på oss och åkte på Birsta, på jakt efter en keps åt Elton. Hittade faktiskt en som var rätt okej, självklart super duper fin på Elton ;)

            Dock när jag skulle knäppa kort, ville han inte ha på sej den ;)

               

Efter att vi köpt kepsen och pratat lite skit med Malin, som jobbade, så for vi vidare till BVC för att träffa tandhygienisten. Där gick de väl bra, tyckte att de mest var onödigt att åka dit. Allt hon sa var så himla självklart! Men men, nu är de gjort iaf och Elton fick ju faktist en tandborste!

När vi kom hem gick jag och Elton raka vägen till Karla, där bjöds de på massa sällsakp, nytt dessutom, och en massa fika!
Men, jag tog inte en ända kaka eller bulle. Så stolt över mej själv! Fast egentligen var jag inte sugen häller, men de är lätt att de slinker ner en ändå ;) Men inte i går, duktiga jag!

Efter fikat gick vi hem, där Louise och Roger vänta. Sedan blev de middag för oss alla fyra. Försökte få Elton att sova efter maten, men de ville han inte. Så i stället blev de bus!
Sedan var klockan så mycket att de var dags för gröt och jamas för Elton. När allt var klart, packa vi in oss i bilen och for och hämta Gina. Sedan vidare på fotboll, Eltons premiär match! Dock gick en så himla dåligt. Super tråkigt, tror dom förlora med 0-9 , men vi for hem efter 0-6.
Elton somna i bilen och fortsatte faktist sova hemma oxå, även fast vi klädde av han alla kläder!
Natten blve inte lika bra, Elton har haft en riktigt grin natt. Han börja vid 00:15 och var helt otröstlig. Försökte med bröst, vatten, vindruvor, tv:n tillomed, men inget dög. Tillslut tog han bröstet och lugna ner sej. Somna sedan vid pappa efter ett tag. Hela natten var orolig och jobbig, men jag fick sovmorron i morrse. Älskade Roger är verkligen bäst!

När jag vakna skulle Roger fara, men Elton somna innan de. Så jag hann med både gröt och en dusch innan han vakna, skönt!
Annars i dag har vi bara varit till tvättstugan, käkat lunch och Elton har sovit. Han sover även nu, så efter att han vakna ska vi gå till tvättstugan och hänga tvätten. Sedan ska vi till Frida och Arvid på fikaträff, trevligt! :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helené Gidhammar - 14 maj 2009 21:47

   Nu lämnar jag bloggagratis och bloggar i stället här: http://missh.blogg.se                                     Hoppas vi ses där i stället!...

Hur

Av Helené Gidhammar - 13 maj 2009 20:45

Jag vet inte hur länge jag har försökt mej på de här med kodmallar och skit, ändå fattar jag ingenting! Nu ser de värre ut än innan jag börja.. Jävla skit, jag vill ju få till de innan jag börjar blogga där. Har dessutom slut på bilder här, vill inte...

Av Helené Gidhammar - 13 maj 2009 09:27

I går var vi ju och fira farfar, som fyllde 70. Mycket trevligt! Massa god mat, fika och tråta :) Farfar hade nog en toppen dag, han såg iaf lycklig ut! Vid 20 gav vi upp då mormor/gammelmormor skulle till Stockholm i dag och taxin skulle komma 05. E...

Av Helené Gidhammar - 12 maj 2009 11:57

Natten har varit jätte jobbig, Elton ville inte alls komma till ro. Så i natt har han ätit många gånger, vilket jag inte är van längre.. Tidig morron blev de oxå. Frukost och gröt, sedan sov han lite mindre än en timme till. Vilket är lite för prins ...

Av Helené Gidhammar - 11 maj 2009 19:15

Har precis nattat Elton, ikväll tog de inte änns 10 minuter :) Minns inte när de gick så smidigt sist.. Utan protester dessutom, underbart! Hoppas han sover bra i natt nu, skulle verkligen behöva de.                             ______________________...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards